Na 4/5 maanden verlof zijn de vrouwen van Landmassa terug met een knallend seizoen 4. Allebei een levenservaring rijker en weer vol energie. In deze aflevering komen ze tot de conclusie dat ze eigenlijk niks hebben gemist als het gaat om de grote bouwprojecten van nu. Verder is het bij hoge nood beter om in Nieuw Zeeland te wonen dan in Nederland en leren ze een nieuw woord. Ook vragen ze zich af waarom een enorme betonnen constructie wordt ingezet om duurzame doelen te halen en dromen ze weg bij de gedachte dat ze over een paar jaar op een stadsstrand aan de Seine kunnen chillen.

Shownotes:
Verkenning doorbouwgarantie – Overheid
De Jonge maakt zich grote zorgen over terugvallende nieuwbouw – architectenweb.nl
Verbouwing museum Boijmans valt weer duurder uit, ontwerp tijdelijk stilgelegd – Volkskrant
Rotterdam pauzeert ontwerpproces renovatie Museum Boijmans – architectenweb.nl
Nieuwe tegenvaller renovatie Binnenhof – De Architect
Plannen voor Parijs – Time Out
Het Parijse waterreservoir
Ranglijst openbare toiletten
Iedere wc telt