Yes! Het is mogelijk om met ons samen te werken. Denk hierbij aan bonusafleveringen, inhoudelijke collabs en andere (audio)producties. Ben je geïnteresseerd in sponsoring of adverteren? Dat kan ook! Stuur ons een mailtje via landmassapodcast@gmail.com voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Landmassa X De Architect

Sinds februari 2021 schrijven Ariadne en Michelle maandelijks een column voor De Architect, het meest toonaangevende architectuurplatform van Nederland. Twee meningen, twee invalshoeken, één onderwerp. Lees de maandelijkse column via www.dearchitect.nl.

Landmassa X Bouw Woon Leef

Je hebt stemwijzers, kieskompassen en debatten. Maar je hebt ook partijprogramma’s! Samen met Susanne Heering van o.a. Bouw Woon Leef van At5 zetten we onze Amsterdamse bril op en bladeren we de partijprogramma’s door. Wat zijn de plannen van de politiek om de woningbouwcrisis op te lossen? Omdat we onmogelijk alle partijprogramma’s in één “special” kunnen bespreken trekken we het Rad van Fortuin uit de kast. Alle partijprogramma’s krijgen een plekje in het Rad en draaien maar. Omstebeurt draaien we elk twee keer en bespreken dus totaal willekeurig in totaal 6 partijprogramma’s. Een toegankelijk gesprek voor in je oor tijdens een dagelijkse wandeling of voor over de boxen tijdens het koken. Geen garantie dat je na het luisteren van deze podcast niet meer een zwevende kiezer bent. Wel inspireren we je om ook zelf de partijprogramma’s open te slaan en een blik te werpen op het woningbouwvraagstuk.

Landmassa X Arcam

In samenwerking met Arcam (Architectuurcentrum Amsterdam) produceerden we naar aanleiding van de Dag van de Architectuur 2020 twee bonusafleveringen: