Talk of the town editie | Deze aflevering kwijlen we bij op de foto’s van het huis van Mels Crouwel (bekend van het architectenbureau Benthem Crouwel) en stuurt de echte Spoorbouwmeester ons fanmail. Het droomhuis van Michelle staat te koop vol met kunst van Caravaggio en Michelangelo. Maar wat is er aan de hand met het prijskaartje? Jakarta zinkt en dus gooit Indonesië het over een andere boeg. Wat zijn hun plannen en hoe staan deze in relatie met Almere? Verder feliciteren we de nieuwe staatssecretaris, staan Amerikaanse architecten op voor hun wensen, eisen en rechten en werpen we een kritische blik op buurthubs, participatie zonder participanten en de kracht van een brug in vergelijking met een pont.

Shownotes
De Architect, huis Mels Crouwel
Trouw, The Line
Volkskrant, Parool, nieuwe hoofdstad Indonesië
Erfgoedstem, nieuwe staatssecretaris
Architectenweb, eerste tender IJburg
New York Times, vakbond voor architecten
Podcast Respons
NOS, verkoop Caravaggio villa mislukt
Tourtje door de Caravaggio villa in Rome
Arcam, Sluisbuurt in uitvoering