I.s.m. Bouw Woon Leef van AT5

Je hebt stemwijzers, kieskompassen en debatten. Maar je hebt ook partijprogramma’s! Samen met Susanne Heering van o.a. Bouw Woon Leef van At5 zetten we onze Amsterdamse bril op en bladeren we de partijprogramma’s door. Wat zijn de plannen van de politiek om de woningbouwcrisis op te lossen? Omdat we onmogelijk alle partijprogramma’s in één “special” kunnen bespreken trekken we het Rad van Fortuin uit de kast. Alle partijprogramma’s krijgen een plekje in het Rad en draaien maar. Omstebeurt draaien we elk twee keer en bespreken dus totaal willekeurig in totaal 6 partijprogramma’s. Een toegankelijk gesprek voor in je oor tijdens een dagelijkse wandeling of voor over de boxen tijdens het koken. Geen garantie dat je na het luisteren van deze podcast niet meer een zwevende kiezer bent. Wel inspireren we je om ook zelf de partijprogramma’s open te slaan en een blik te werpen op het woningbouwvraagstuk.

Stem 15, 16, 17 maart op jouw favoriete politieke partij!

Bronnen: CDA, VVD, NRC, NRC, Trouw, NRC, Volkskrant, Het Parool, SP eenvoudige woorden, SP partijprogramma, ChristenUnie, Wijsneuzen, NOS Radio 1 Lijsttrekkersdebat, NRC Vandaag, NRC VandaagSGP Partijprogramma, PVV Partijprogramma